AKTUELNO

Blogerka priznala šta zapravo misli o bivšoj drugarici.

Luna Đogani i Slobodan Radanović su pre nekoliko dana osvanuli zajedno pričajući o svom odnosu, porodici, a kada su se razišli i krenuli da spavaju u svojim krevetima, oni su se za trenutak zaustavili i komentarisali fotografiju na kojoj je bila blogerkina nekadašnja najbolja drugarica Anastasija Ražnatović.

Foto: Printscreen Instagram

Jedan od novinara koji je gostovao u studiju je podsetio Đoganijevu da se ona jednom prilikom obratila produkciji da treba kazniti zadrugare koji ogovaraju osobe prikazane na fotografijama, a sada je ona to isto uradila.

S obzirom na to da su stanari Bele kuće tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, jedno od njih je upućeno Luni koja je komentarisala da su slike na kojima se Anastasija nalazi "isfotošopirane", pa je sada dobila priliku da objasni rečeno.

Foto: Printscreen Youtube

Ja bih volela da čujem da neko kaže da je ona isfotošopirana. Ja sam rekla da ne liči na sebe. Isfotošopirana je slika, ne ona. Kad sam je poslednji put videla bila je potpuno drugačija, ali ja nisam ništa loše mislila. Ja sam rekla da je ona prelepa. Kad su stavili prvu sliku, ja sam mislila da je Kim Kardašijan, a ona je za mene najlepša žena na svetu. Kada sam videla sliku mislila sam da je Kim Kardašijan, kada sam videla da piše Anastasija, bila sam iznenađena, ali ništa loše. Zbog kose se vidi da isfotišopirana. Nisam mislila za nju, nego za sliku. Čak sam rekla i da je prelepa i da sam ponosna, jer znam što je želela sve ovo i što se nalazi kao zaštitno lice ovog projekta - pravdala se Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

U priču se uključio i Sloba Radanović koji je potvrdio blogerkinu priču i objasnio da je on bio taj koji je savetovao Đoganijevu da njen komentar o bivšem dečku Veljku Ražnatoviću " o bivšima sve najbolje" nije na mestu.

Pročitajte još: NISMO SAMO IZA ŠKODE: Kija priznala da se LJUBILA SA SLOBOM, a ono što je on odgovorio na to ostavilo je sve bez reči! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'