AKTUELNO

Kristini je zasmetao pevačev komentar da bi ona uradila sve zarad zacrtanog cilja.

Slobodan Radanović se tokom dana našao u veoma nezahvalnoj situaciji kada je morao da istakne koje kvalitete poseduju Kristina Kockar i Luna Đogani. Naime, koji je to spoj osobina koje bi njegova izabranica trebalo da poseduje.

Pored pohvala koje je izneo na račun njihovog izgleda i osobina, on se osvrnuo i na onu negativnu stranu. S obzirom na to da je pevač izrekao da bi "Kristina gazila preko svega da dođe do cilja", njoj je to jako zasmetalo, pa je ušla u konflikt sa njim.

Foto: RTV Pink

Ne kači se za mene. Šta da gazim preko mrtvih da bih došla do cilja, znaš kako to ružno zvuči. Rekla sam Slobodanu da je jako ružno da me sada pljuje ovde, da govori ružno o meni, a do juče je hteo da se pomiri sa mnom. To nije odlika muškarca. Zaobiđi me, skloni se od mene, ti si ljigavac. Zaslužujete jedno drugo, odje*i od mene. Ako imaš problem što si tražio da se pomiriš sa mnom - vikala je Kija na Slobu.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Krisitna tokom prethodne noći izjavila da su se ona i Sloba poljubili u rijalitiju, a Sloba to demantovao, ona mu je tražila da se zakune u svoju majku da to nije istina, što je on i učinio.

Pročitajte još: MOJA ĆERKA JE OGORČENA NA SLOBU: Kijina mama otvorila dušu za Premijeru i poslala VAŽNU PORUKU ZETU! (FOTO)

Zbog ovoga je Kristina potpuno poludela, pa prekinula svaku komunikaciju sa suprugom i ironičnim tonom pozdravila Slobinu majku. Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'