AKTUELNO

Ovo su svi želeli da saznaju!

Trenutno najaktuelniji učesnici Teodora Džehverović i Anđelo Ranković prisećali su se samog početka rijalitija, koji je na njih ostavio i te kako veliki utisak i pozitivna sećanja. Oni su u razgovoru sa Anom Korać otkrili kako je njihova veza dostigla vrhunac, a nije sakrila i da joj je on sve vreme najveći oslonac i podrška.

Međutim, njoj je ovaj razgovor veoma prijao, a onda su se dotakli teme o tome kako su Slobodan Radanović i Luna Đogani zaista stupili u prisne odnose.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su ovde mene prvo spajali sa Ćentićem, a ja sam Luni priznala da mi je Anđelo sladak i da mi se sviđa. Onda je došla Luna i kaže mi: "Joj, sviđa mi se Sloba". Ja nisam znala da je oženjen, kad sam saznala šokirala sam se, pitala je šta će da radi, ona nije znala. Posle smo mi blejali zajedno i uvek se nameštalo da budemo nas četvoro. I onda su oni kao pričali na španskom gde su jedno drugom priznali da se sviđaju jedno drugom. I kad je bila prva kupovina, svi smo išli. Napravimo foru da idemo nas četvoro, uđemo unutra. Počnu Luna i Sloba da pričaju jedno o drugom, kako se sviđaju jedno drugom, ma haos. Nisu se poljubili, on je rekao da hoće da se razvede. Anđelo i ja sedimo jedno pored drugog, već tad mi se išlo kući. Međutim, Bane ih je video iz kombija. Ja sam ga molila da ne priča ništa. I šta se dalje dešava... Sreda, prva žurka 13.09. tad su se njih dvoje smuvali - ispričala je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo se da je Kristina Kockar na taj način javno bila prevarena od strane svog još uvek zakonitog supruga. Nakon njihove odluke da pred milionskim auditorijumom ozvaniče njihovu vezu, Sloba i Luna postali su glavna tema, a Kija takođe regularna učesnica. Oni su svim dešavanjima oformili ljubavni trougao koji je postao najpopularniji u regionu.

Šta je još Teodora ispričala pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'