AKTUELNO

Malo takmičenje unelo pozitivnu atmosferu u Zadrugu.

Danas je Veliki šef imao vema kreativan zadatak za stanare Bele kuće. Naime, oni su igrali igru pored bazena, a svi potrebni rekviziti bili su crevo, levak i kante za vodu.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sada ćete se podeliti u dve grupe tako što će Sloba izvlačiti papiriće. Igra počinje pred bazena. Jedan iz grupe mora rukama vaditi vodu iz bureta i sipati u levak koji drži drugi takmičar. Taj takmičar presipa vodu iz tog levka u drugi levak koji drži treći takmičar. Treći takmičar drži i crevo u koje sipa vodu iz tog levka. Voda iz levka i creva curi u činiju koju jedan iz grupe drži na glavi. Taj koji drži činiju na glavi sedi na stolici koja je postavljena pored bazena. Kada se činija napuni, taj koji je drži na glavi trči kod jezera i svu vodu presipa u kantu. Možete menjati svoje uloge u igri, a na kraju zvučnog signala će se meriti koja grupa je više vode prebacila u kanstu pored jezera - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa, Sloba Radanović, je nakon čitanja pisma izvlačio papiriće i tako podelio zadrugare u dve grupe.

Prvu grupu činili su Maca Diskrecija, Sanja Stanković, Bora Santana, Zorica Marković, Sloba Radanović, Milan Milošević, Luna Đogani, Nemanja Đerić Đekson, Marko Miljković, Miljana Kulić, Goca Džehverović, Bane Čolak, Lepi Mića, Marija Ana Smiljanić dok su u drugoj grupi bili Anđelo Ranković, Vladan Vojnović Vojke, Jovana Tomić Matora, Kristina Kija Kockar, Filip Đukić, Sara Reljić, Teodora Džehverović, Nadežda Biljić, Andrijana Radonjić, Tanja Jovićević, Radosav Stefanović Žuti, Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su se podelili i shvatili pravila, igra je počela a učesnici su se sjajno zabavili u dvorištu luksuznog imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI VRLO DOBRO ZNAŠ ŠTA SI RADIO NAPOLJU: Zadrugarka zapretila Slobi da će PROPEVATI, on pozeleneo od muke! Obezbeđenje odmah ULETELO u Zadrugu (VIDEO)

Oni su funkcionisali kao pravi tim i pokušavali su da što više vode doše do kante pored jezera.

Posle mnogo napora ali i zabave, pobedu je odnela prva grupa a kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'