AKTUELNO

Nije mogla da krije svoja osećanja.

Luna Đogani i ove nedelje dobila je najviše pitanja od strane gledalaca, koja su se odnosila na njenu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Oni su svoju romansu započeli pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla si još na početku da Sloba mora da bude tvoj po svaku cenu i da te baš briga za njegov brak i njegovu ženu! Što onda praviš žrtvu od sebe i pitaš Slobu što je baš tebe izabrao, kada si sve ovo sama tražila? - glasilo je pitanje za Lunu Đogani.

Blogerka koja je sinoć izjavila i kako je pre više od mesec dana raskinula svoju romansu sa ovim zadrugarom, odmah je rekla svoj odgovor, a u jednom momentu je izjavila i kako bi sve isto učinila.

Foto: RTV Pink

Svaki dan se pitam da li mi je ovo trebalo u životu ili nije, ali opet kažem da se ne kajem! Ja znam da ne bih mogla da budem ovde i da glumim, da pričam laži, da je meni Sloba drug, da se družimo... - pričala je blogerka, a zatim je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ustala i rekla ono što osećam, jer sam znala da će ovo dugo da traje. Ne kažem da je to normalno. Ne postoji opravdanje za to. Da vratim vreme isto bih uradila - rekla je Luna.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'