AKTUELNO

Poslednjih dana je pričala kako ne želi da peva sa njim!

U ponedeljak veče održaće se četvrta po redu Zadrugovizija, što je oduševilo kako ukućane najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" tako i gledaoce koji mesecima prate dešavanja u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodan Radanović nastupaće sa Lunom Đogani, a poslednjih dana Luna je govorila kako ne želi da nastupa sa ovim oženjenim zadrugarom sa kojim je započela romansu pred kamerama "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Đoganijeva je sinoć u toku igre istine odlučila svima da kaže da li će nastupani zajedno sa Slobom ili je ostala pri stavu da sa Radanovićem ne izađe zajedno na veliku scenu u Šimanovcima.

Foto: RTV Pink

Kada se to biralo, ja nisam imala sa kim da nastupam i Sloba je prišao i pitao me da li hoćemo Milan i ja da igramo. Onda je Milan našao zamenu i onda smo Sloba i ja ostali sami. Stvarno ne želim da nastupam sama, jer imam veliku tremu. Tresla sam se kada sam nastupala sa Banetom. Tako da ću ja kao profesionalac sa njim nastupani na toj sceni. Ja nemam tu neku ulogu, ja ne pevam. Biću mu podrška. Da ne budem jadnica i mučenica koja leži u krevetu, baš ću da nastupam sa njim iz principa! Sviđa mi se Zadrugovizija! Ja ću nastupati sa njim i izvešću sve kako smo se dogovorili i to je to - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte ispod. Podsetimo, Luna se sinoć za vreme igre istine ponovo svađala sa Slobom, tom prilikom rekla je da razume Kiju i da je osetila na svojoj koži da je Slobodan laže.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'