AKTUELNO

Mislili su da ih niko ne gleda.

U Zadruzi je Milan Milošević kao novinar bio i te kako upućen u sva dešavanja koja su se zbivala među takmičarima, a ni najsitniji detalji mu nisu promakli.

Međutim, otkako je Gordana Džehverović postala regularna učesnica ovog najgledanijeg rijalitija, njih dvoje su udružili svoje snage.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca i Milan često su komentarisali ponašanje, karakter i fizički izgled pojedinih, a nisu zanemarili ni Lunu Đogani kojoj se fizički izgled izmenio zbog svega što ju je zadesilo.

Ova Luna nije nikakva... - prokomentarisala je Goca kada je Luna prošla pored nje.
Nikakva, samo te duge noge što ima...smršala kao grana, ni si*e, ni du*e, ni ništa - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda zna da se obuče, zgodna je, sreća... - nastavio je da komentariše Milan.
Nema tu harizme, nema taj iks faktor. Sve što sam zaradila ovde daću Teodori za garderobu, prve tri nedelje koje sam provela ovde - dodala je Goca u toku njihovog razgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su primetili da je Luna znatno smršala otkad je na svoju ljubavnu romansu sa Slobodanom Radanovićem stavila tačku, a tada je i započeta agonija između njih i ostalih zadrugara koji su, povrh svega, branili instituciju braka.

Podsetimo se da je Sloba pred milionskim auditorijumom sa mladom blogerkom prevario svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar nakon nedelju dana svog učešća.

K.Ristić

#Gordana Džehverović

'