AKTUELNO

Do samog kraja bilo je neizvesno.

Nominovani takmičari koji su proteklu nedelju proveli u izolaciji bili su Ana Korać i Anđelo Ranković, a oni su se i tamo lepo zabavljali iako su bili izolovani od svih ostalih zadrugara.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić stigao u Belu kuću, to je bio znak da je vreme da svi ukućani pojedinačno odluče koga će od njih dvoje sačuvati, a koga ostaviti da vodi svoju borbu za opstanak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je bilo najzanimljivije, jeste odluka Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković da se zajedno izjasne za koga glasaju, jer su se obe bile u neprikladnoj situaciji. S obzirom na to da one sa nominovanim takmičarima neguju prijateljske odnose, one su se na ovaj način podelile.

Ja ću glasati za Anđela, a Matora će za Anu. Teško nam je bilo da se odlučimo jer smo i sa jednim i sa drugim u prijateljskim odnosima i to svi vide - rekla je Sanja.

Iako je bilo neizvesno do samog kraja ko će od njih nastaviti svoju bitku, oni su odlučili da to ipak bude Anđelo.

Što se tiče ovoga, ja sam znao i rekao sam Matoroj da će tako biti. Drago mi je što sam opet shvatio da sam imao konflikte sa 99% osoba ovde. Zato što sam to ja i zato što sam iskren, zato. Meni kad ne prija to je to. Krivo mi je što u nekim trenucima nisam ovde ja. Napolju sam odsečniji i drčniji u nekim situacijama, ne dozvoljavam ljudima da mi se pridruže, ovde sam to dopustio. Ja znam da živim sam i mogu sam, ne treba mi niko. Drago mi je što su drugi ljudi uvideli da ne znam da se foliram i da ništa nikad nisam slagao. Jednostavno, dokazao sam svojim delima... - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponosna sam što oni imaju lepo mišljenje o meni. Što se tiče ove jedne koja je rekla da sam prostitutka, ona govori o sebi, a ne o meni. Ja mislim da su ovde svi dobri ljudi, ništa loše ne mislim i hvala vam za sve što ste rekli - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga, Ognjen je prozvao Baneta Čolaka, Tanju Jovićević, Nemanju Đerića Đeksona, Filipa Đukića. Oni su bili u šoku zbog ovoga, a na kraju je i publika donela svoju odluku da na megdan Anđelu ipak krene Tanja.

Hvala vam za ovo, krajnje je bilo vreme da me podržite u ovome. Mislim da je vreme da konačno nađem svoju kuću - rekla je Tanja

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'