AKTUELNO

Želi da stavi tačku na njen odnos sa Radanovićem.

Slobodan Radanović je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani. Naime, on je kao razlog svog postupka tvrdio da su se njihove emocije i bliskost izgubile i da želi da okonča svoj brak, ali tek pošto se završi "Zadruga".

No, čini se da je pod pritiskom svoje devojke promenio odluku, a da bi to proverili, novinari su ga tokom večeri upitali da im obrazloži kakvi su njegovi dalji planovi, a o ovome je dala svoje mišljenje i Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

"Ti si govorio jako dugo da ne želiš da se razvedeš u rijalitiju, a sada sa druge strane imamo Kristinu koja je rekla da jedva čeka da okonča "pakao braka sa tobom". Sinoć kada je Luna rekla ja znam da se ti nećeš razvesti sa njom, ti si rekao "Hoćeš sutra da tražiš razvod?" Šta to sada znači, da li bi se razveo u rijalitju?" - glasilo je pitanje za Slobu.,

Ne, ne bih se razveo u rijalitiju - odgovorio je kratko Sloba, a Lepi Mića mu čestitao.
Ja sam to prva rekla i on se složio sa mnom. Naravno da je najpametnije da se to ne desi ovde. Kada bi se razveli ovde, neće to ništa promeniti. To je gotovo kad se potpiše i svako krene svojim putem. To je okončanje svega. Ovde bi to bilo samo potpisivanje i svađa. To je tako, ali ja jedva čekam da se završi ovo - rekla je Kristina.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon Slobinog priznanja da se nikada ne bi razveo u rijalitiju, pred kamerama, Kija je bila saglasana sa njim, ali je tvrdila kako će se ipak razvesti nakon završetka ovog šou programa.

Dok smo bili u dobrim odnosima složili smo se oboje da ne želimo razvod i da pružimo drugu šansu svom braku. Rekao je da bismo mogli da sagradimo imperiju... Ja bih prokomentarisala to pitanje razvoda. Kad je već njegova majka ta koja je započela priču o razvodu... Tvoja majka bi trebalo da bude najupućenija da li ja želim ili ne? - obratila se Krsitina Slobi.
Moja mama je rekla samo u kontekstu "Imaš svog advokata, nemoj da brineš" - branio se Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Mi imamo zajedničkog advokata Vićentija, tako da neće biti problema oko toga. Krivo mi je što njegovi roditelji žele njemu da on bude sa bilo kim, makar i sa muškarcem, samo da ne bude sa mnom... Ja sam pričala sa mamom posle toga, rekla mi je samo pratim svoje srce i to je bilo sve što je komentarisala. Nema potrebe da me savetuje, može ona da mi da savet, ali ja odlučujem. Ona ne želi da se meša. Krivo mi je što kažete da su pomenuli više puta advokata i poručiću njegovim roditeljima: "Ne morate da brinete, razvešću se. Hvala na svemu i prijatno" - završila je Kija gledajući u kameru i dodala da ne postoji nikakva šansa za njihovo pomirenje - rekla je Kockareva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: DEFINITIVNO NEĆE BITI SA SLOBOM? Luna OČAJNA: Ne mogu da zaboravim da je on hteo da pruži drugu šansu svom braku! (VIDEO)

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'