AKTUELNO

Trudnica bez dlake na jeziku.

Nedelja uveče je rezervisana za izbacivanje iz Bele kuće, a tim povodom voditelj Ognjen Amidžić ulazi na luskuzno imanje nadomak Beograda. Pre nego što dođe do duela između nominovanih, Ognjen obavi nekoliko intervjua sa zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Prethodne noći, Ognjen je porazgovarao sa Miljanom Kulić o svim događajima koji su obeležili nedelju iza nas.

Marko DNK je pitao Slobu da li mu se ja sviđam. On je ustao i mrtav hladan rekao "Miljana je lepa, zgodna. Nikada mi nije pokazala da joj se dopadam, prija mi što joj se sviđam ali mislim da joj se ne sviđam". Ja sam bila u šoku. Mislim da Sloba ne zna da li je došao ili je pošao, pogubio se u lažima. Sada je u depresiji jer je ostao i bez Lune i bez Kije. Mislim da će od trojke svi izaći solo. Lunu su počeli da zanimaju glasovi. U toj trojci podržavam prevarenu ženu. Nije mi jasno zašto je Kija izjavila da ga voli posle pet meseci. Šta to ima Slobodan u sebi da dve žene prave cirkus zbog njega. Kija je lepa, zgodna, perspektivna, sama je svoj gazda, sposobna, Luna isto tako, dete poznatih roditelja, život je pred njom, kakva god da je, pogrešila je, ali ima priliku da ispravi. Ona se ljuti kad joj ja kažem "Ti za razliku od životinja imaš mozak". Mislim da će Luna i Sloba biti zajedno napolju dva tri meseca, jer je u pitanju velika strast. Na njega ima veliki uticaj majka. Sloba je dobar čovek za druženje, uvek će ti pomoći, ali za vezu nije. Ja nikad ne bih mogla da zamislim da budem sa njim, to što je uradio prvoj i drugoj ženi, uradiće i svakoj sledećoj - bila je opširna Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana nije štedela reči ni za Saru Reljić o kojoj popularna trudnica iz Niša nema lepo mišljenje.

Sara je namazana svim mogućim bojama, stojim iza toga da je dvolična, lukava i bezobrazna. Svi znaju šta je radila sa Janjušem, on je bio smrtno zaljubljen u nju, nasrnuo je i na Sašku zbog nje, ona mu je pisala pisma, bila je zaljubljena u njega - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marko BEZ PARDONA PRIZNAO pred Slobom da je Kija njegov tip devojke, a evo šta je ona rekla na to! (VIDEO)

Kompletan razgovor Ognjena i Kulićeve pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

'