AKTUELNO

Niko od njih nije očekivao ovo.

Iako su mnogi zadrugari odustali od izazova Velikog šefa, pojedini su ipak pristali i u igri dali svoj maksimum.

Jovana Tomić Matora, Nemanja Đerić Đekson, Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Luna Đogani, Radosav Žuti, Bane Čolak i Marko Miljković bili su najaktivniji učesnici u ovoj igri.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je poznato da je Veliki šef od samog početka nagrađivao upornost, trud i zalaganje za ovaj najpopularniji rijaliti, on ih je i ovom prilikom nagradio.

Zadrugari, pre svega želimo da kažemo da su vladali i jedan i drugi tim, a doneli smo odluku da vam progledamo kroz prste. Želimo da pohvalimo zadrugare koji su odigrali igru bez obzira na mišljenja pojedinaca da izazov nije higijenski i neprikladan kada je igra počela. Samo deset zadrugara pokazali su da u igri nije bilo ništa strašno. Bane, Luna, Đekson, Andrijana i ostali pokazali su kako se odgovara na izazov. Umesto 20 zadrugara, odigralo je samo deset, pa je doneta odluka da svi učesnici budu nagrađeni. A sada slušajte pažljivo o kakvoj nagradi je reč, a ostalima će biti žao što nisu pristali na igru. Svi koji su igrali igru ići će u bioskop. Film nećete gledati u Zadruzi, nego u spoljašnjem svetu. Zadrugari, zaslužili ste da uživate i nadamo se da će vas nagrada oraspoložiti - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Zbog ovog poteza zadrugari su bili ushićeni i srećni, a Luna Đogani je sa osmehom na licu priznala da joj se ova želja konačno ispunila.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala za ovo! Baš sam srećna, baš sam rekla kako bih odgledala neki dobar film i evo, želja mi se ispunila - rekla je Luna.

Kako su odreagovali takmičari koji nisu želeli da učestvuju pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'