AKTUELNO

Bračni par ponovo zajedno!

U Zadruzi se danas, poslednji put u ovoj sezoni, slušao radio "Amnezija". Milan Milošević, Bane Čolak i Bora Santana smislili su dobar program za sve slušaoce, a u gostima su im se u jednom trenutku našli bračni par Kija Kockar i Sloba Radanović.

Svi su komentarisali to što je Kija jutros odnela Slobi doručak, što nije smela da učini.

Ako ga već nije švalerka ubila, barem će holesterol. Ne da se Slobodan, on je jak kao stena, liči na marinca, kao da je upravo skočio padobranom - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Oni su zatim nastavili jedno drugom da postavljaju pitanja, pa je prvo Sloba pitao Kiju da li bi snimila pesmu, a i za koju bi pesmu volela da je njena.

Nisam planirala, ali kad sam već dobila pesmu od televizije Pink... Što da ne, iskreno? Biće mi zadovoljstvo da imam više pregleda od tebe. A pesma koju bih volela da je moja "Operisan od ljubavi" od Milice Pavlović, mislim da je baš moj fazon - rekla je ona.

Kiju je zanimalo koji duet bi Sloba, od postojećih, snimio sa njom.

Od postojećih dueta? Pa nemam pojma... Verovatno bih napravio neku novu pesmu ja. Od postojećih mi se sviđa novi duet, Aco Pejović i Prijovićka, "Litar vina, litar krvi". "Lažov notorni" mi je vrhunska uvek.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je zatim pitao Kiju u koji period života bi se rado vratila, a zatim da opiše jedan svoj idealan dan.

Vratila bih se na početak naše veze. Tad sam završavala fakultet, zarađivala super i bila srećno zaljubljena. Idealan dan... Probudim se pored voljene osobe i mirišemo oboje. Negde sam na moru, ali nije jako toplo, pošto mi je nizak pritisak, ko baba sam. Mediteran može, ali da je neki maj. Probudim se, otvaram vrata, osetim miris mora, vetar, kosa mi je predivna, u tom trenutku kuca neko na vrata, to je rum servis, donose dimljeni losos, neki sveži đus, u tom trenutku me grli voljena osoba... A preko dana na plaži, šetnja, uveče večera, sveće...

Sloba je morao da odglumi i kako bi zaprosio Miljanu Kulić, što je sve nasmejalo, pa i nju. Iako je Luna spavala pre toga, kada je čula Slobu i Kiju, odmah se razbudila

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'