AKTUELNO

Nije mu se svidela njena surova iskrenost.

Kristina Kockar postala je regularna učesnica Zadruge kada ju je njen zakoniti suprug Slobodan Radanović prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani.

Ona je takođe imala reč za stolom kada je Veliki šef poslao pismo, a bila je reč o pobedi za koju svako mora da obrazloži zbog čega je baš on zaslužuje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kija je smatrala da i te kako zaslužuje da osvoji nagradu, a onda obrazložila i zašto.

Ja sam ovde pokazala ko sam i šta sam. Neki su rekli da sam želela da budem žrtva, neki su govorili da imam osmeh na licu, idem na žurke, ali nisam želela da zaista ispadnem žrtva. Ovde sam pred kamerama, a milion puta sam plakala i ispod tuša i pokrivača, ništa se nije videlo, tako da ne želim da se prikazujem tako. Ja sam jaka žena i pokazala sam i koliko sam jaka i koliko sam slaba. Ne želim da budem jadnica i paćenica. Ja sam žrtva postupaka neke druge osobe, a ne same sebe i ne želim da to zlo pobedi u mom životu, ja želim da pobedi snaga i osmeh i dalja borba za život. Miljana je ta koja prolazi kroz goru stvar nego ja. Ona ima dete na putu i ne želim da mislim kako je kad prolaziš sam kroz te trenutke, ali i ona je sama izabrala da uđe kao i ja. Smatram da sam pokazala i nadam se da nisam odmogla nikom ko je gledao. Čitala sam deo čestitki od ljudi koje ne znam i koji su mi rekli da su me zavoleli ne zato što sam žrtva nego zato što sam to što jesam. Jedino što sam slagala je da mogu da pređem preko ovakvih stvari, jer ta osoba to ne zaslužuje. Smatram da treba opraštati, ali kada neka osoba učini grešku onda treba da se pokaje i da čini prave stvari, ali ako to ne uradi onda ne zaslužuje ni milimetar neke šanse.

Radanoviću se ovo izlaganje nije dopalo, pa je odlučio da joj odgovori.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ke*a mi se od njene patetike, izgubila je dostojanstvo, iako je trebalo da se drži sebe! Uopšte ona nije tako dostojanstvena. Ja znam da se to desilo, šta ima da gledam to - rekao je Sloba.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'