AKTUELNO

Ona je uspela da isprati sva dešavanja između njih.

Zorica Marković je prva finalistkinja koja je večeras napustila najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu". Nju su zadrugari ispratili sa suzama, ali ju je publika u studiju dočekala gromoglasnim aplauzom.

Pevačica se pozdravila sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i sa prisutnim novinarima podelila utiske koje je ponela iz Bele kuće, a najviše je pričala o ljubavnom trouglu - Kristini Kockar, Slobodanu Radanoviću i Luni Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Stvarno je teško, gledaš da se deca kidaju. Ja nisam na strani prevare. Ona mala mrvica, sva se trese, plače mi na grudima, srce mi se cepa. Ali i ona Luna kad plače... Ja nikada neću biti na strani ljubavnice i prevare. Kristina je prevarena žena i ona bi uradila svašta. Ona je ostala dostojanstvena, svaka joj čast na izdržljivosti, ja ne znam ko bi mogao onako... Sloba i Luna su emotivno nezreli, Kija je starija, iskusnija, inteligentnija, energičnija, drugi tip... Luna, lenja, sebična, razmažena, to je ona rekla sama za sebe. Navikla je da živi kao "idi mi-dođimi", kao klaberke, Sloba, totalno neiživljen. To su mladi ljudi. Ne mislim ja da je bilo ko od njih neiskren. Sloba je u zadnjih mesec dana ispao neiskren, jer on ne zna gde će. Najiskrenija je, po mom mišljenju, Kristina - rekla je Zorica u studiju.

Kako je sve posmatrala iz drugog ugla, ona je iznela i svoj stav o Slobinoj neodlučnosti kada su u pitanju Kija i Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina stalno viče da neće, Luna se premišlja, ja mislim da bi Sloba pre sa Lunom. Sa Lunom mu je manji rizik, sa Kristinom treba vremena, šta će se tu desiti. Što se tiče Lune i Slobe, to mislim da su se dogovorili da malo ne budu skupa. Meni je smešno da onolikog čoveka biju dve žene... Možda ako se Kristina promeni, oni moraju mnogo da razgovaraju... Velika kočnica su njegovi roditelji. Mislim da će on pre da bude sa Lunom. Ja ne mislim da je to zaljubljenost, to je strast. To Sloba priča da bi se vadio, on i te kako voli Kristinu. Luna pokušava da malo napravi žrtvu od sebe.

Pročitajte još: Za nju je rijaliti završen: ONA JE PRVI IZBAČENI FINALISTA IZ 'ZADRUGE'! (VIDEO)

U donjem snimku polsušajte ceo razgovor sa Zoricom.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

'