AKTUELNO

Njeni saveti su joj najviše značili.

Sara Reljić je ostvarila veoma veliki uspeh u takmičenju "Pinkove zvezde" a onda je mlada pevačica ušla u najpopularniji rijaliti na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Svojim boravkom u "Zadruzi", Reljićeva je na sebe skrenula još veću pažnju javnosti, naročito zbog veze sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom.

Danas je Sara ispričala svojim cimerkama i koleginicama Andrijani Radonjić i Mariji Ani Smiljanić kako je počela njena muzička karijera ali i zašto je imala strah od majke, Indire Reljić.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Meni se nije išlo u muzičku školu. Mama je bila stroga, kad mi kaže "Idi da vežbaš klavir" ne smem ništa da je kažem. Ona je istovremeno stroga ali i kul. Ne znam kako je uspela da stvori taj donos, zdrav odnos, neko uzajamno poštovanje. Ja se nje plašim a opet je volim više od svega. Nije da se plašim nje nego se plašim kako će ona da se oseća ako ja budem imala loše ocene. Za muzičku je bila stvarno stroga - rekla je Sara.

Pevačica je naglasila da je veoma zahvalna mami što ju je usmerila u muzičke vode jer je to jedini posao, kako kaže, kojim želi da se bavi.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONI SU POBEDILI U DANAŠNJEM IZAZOVU: Pogledajte kako su zadrugari nagrađeni! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'