AKTUELNO

Ovo nikada u životu neće zaboraviti.

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima borave u "Zadruzi" već više od devet meseci i za to vreme, oni su prošli kroz mnogo lepih ali i ružnih trenutaka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAVA NAZVAO MAJKU GRDANOM: Nakon što je izašla iz Zadruge, Goca vreme provodi sa NJIMA! (FOTO)

Upravo o ovim situacijama razgovarali su danas zadrugari sa voditeljkom Radom Radenović. Učesnici su navodili svoje najemotivnije trenutke koje su doživeli u Beloj kući, a svoj stav izneo je i Slobodan Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde imao mnogo emotivnih trenutaka i lepih i ružnih, i kad mi je ušla majka, i kad sam video ćaleta za Novu godinu... Definitivno što me je restartovalo je kada je Kristini umro otac. Tek tada sam shvatio šta je pravi život, šta je najozbiljnija stvar u životu. To je definitivno u najtužnijem smislu najemotivniji trenutak. Što se tiće pozitivnih stvari, Luna mi je priredila dosta iznenađenja - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Radanovićevoj supruzi, Kristini Kockar je nedavno preminuo otac, Miloš Kockar a pevač se u tim trenucima nije odvajao od nje. Sloba nije skrivao emocije, plakao je i pružao podršku Kockarevoj, uprkos tome što su njihovi odnosi bili veoma hladni tada.

Kako je izgledalo Slobino izlaganje, ali i šta su drugi zadrugari naveli kao svoj najemotivniji trenutak u Zadruzi pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'