AKTUELNO

Da li će uspeti da prevaziđu sve probleme?

Ove večeri novinari postavljaju pitanja zadrugarima, a oni koji su prvi ustali i odgovarali bili su i ovoga puta Kristina Kockar i Sloba Radanović.

Kada izađete napolje, da ti se Sloba iskreno izvini i da ti vidiš to iskreno pokajanje, da li bi ti pružila drugu šansu vašem braku? - glasilo je pitanje novinara za Kiju.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na pitanju, to bi bila treća šansa. Iz mene ne govori ni ljutnja ni bes. Ne bih mu pružila šansu, popričala bih, ali mu ne bih pružila šansu. Ne znam šta bi trebalo da uradi da bi meni promenio mišljenje, tako da u ovom trenutku mu ne bih pružila šansu sigurno. Ja njega volim i sve to, ali tako je najbolje za mene, ja moram da mislim na sebe. Boleće, i trebaće mi vremena da prebolim, ali tako je najbolje. Teško mi je da mislim da će biti sa nekom drugom, sa Lunom. Bar će neki se*s pasti između njih dvoje. Teško će mi biti, ali posle svega što sam videla, ja ni ne komuniciram sa njim i smatram da je najbolje da se sklonim od svega toga jer je to loše po mene i neću da budem nesrećna. Neću da budem pored takve osobe, ne želim da ostanem ni prijatelj sa njim - rekla je Kristina.

Svoj komentar na Kijino izlaganje imao je i Sloba, koji je bio vidno razočaran ovakvim stavom svoje supruge.

Ja ću poštovati svaku njenu odluku. Meni je krivo što ne komuniciramo normalno, ali eto, ispostavilo se da to tako ne može. Došlo je do konfilkta, to je ružna slika koja je prikazana. To što sam je povredio, verovatno zbog toga ne želi da bude ni prijatelj sa mnom. Ja želim njoj sve najlepše u životu. Moraćemo bar jednom da se vidimo napolju da bi pozavršavali to što imamo. Ja sam joj rekao da će moći da računa na moju pomoć, to je i ona rekla, ja i dalje stojim pri tome. Ja njoj želim dobro, želim joj da bude srećna - rekao je Radanović.

Novinari su slično pitanje postavili i pevaču, a on je otvoreno priznao da bi pogazio svoj ponos i pomirio se sa Kockarevom ukoliko bi mu srce "tako naredilo."

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada izađeš, ukoliko shvatiš da si pogrešio i da voliš Kristinu, da li će pobediti ponos ili ljubav? - bilo je pitanje za Radanovića.
Ja sam uvek slušao srce. Ako mi srce bude tako reklo, ja ću se pokajati i to ću joj reći - bio je iskren Sloba.

PROČITAJTE JOŠ: ŽELI KOD RANKOVIĆA NA RUČAK! Goca pitala Anđela DA LI ĆE JE UPOZNATI SA MAMOM, on prebledao! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Sloba Radanović

'