AKTUELNO

Đekson otkrio da se opkladio sa Kijom.

Nemanja Đerić Đekson večeras je napustio najgledaniji rijaliti program "Zadruga". Nakon svog izbacivanja iz Bele kuće Đekson je bio gost voditeljke Dušice Jakovljević u studiju "Zadruge" koja je sedela u društvu novinara.

Foto: RTV Pink

U rijalitiju počinješ da se svađaš oko paštete. Definitvno bih manje ulazio u konflikte, naročito sa tim ženama - rekao je Đerić.

Foto: RTV Pink

Đeksonu se pružila i prilika da se obrati sada već svojim bivšim cimerima koji su bili oduševljeni kada su Nemanju ugledali. Đerić je za zadrugare imao i posebnu poruku koja ih je nasmejala.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pa gde ste šabani? E, ništa, smrdite tu još jedan dan i vidimo se. Sve sam vas zgotivio. Slobo, vidimo se uskoro, Kija nemoj da zaboraviš Amargedon, Milanče molim te brate puno, Vojke vidimo se uskoro ovamo, čekam te u studiju i šta da vam kažem - izjavio je Đekson.
Da li te je čekala Andrijana? - upitala je Sara Nemanju.
Ne, mama me čeka! Ložim vas! - našalio se reper.

Foto: RTV Pink

Nakon što se obratio zadrugarima, Nemanja Đerić Đekson je počeo da odgovara na pitanja novinara. Đerić je rekao kako veruje u ljubav Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, ali i odgovarao na pitanja koja su se odnosila na Andrijanu Radonjić i njegovu bivšu devojku Tijanom Stojanović.

Tijana je jedna od bivših devojaka na koju sam tako bacio hajp! Neću je sigurno kontaktirati, neću imati ništa sa njom - izjavio je Đerić, a onda je govorio i o Andrijani: Nisam se pecao na devojke, ali mi je bilo trulo kada vidim da se ona peca na druge. To utiče i na mene, kao i Sloba sa Lunom, kao i Anđelo sa Teodorom - pričao je Nemanja.

Foto: RTV Pink

U toku pitanja novinara Đekson je izneo i svoj stav o ljubavnom trouglu Slobodan Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar, za koju je rekao da će ići zajedno u bioskop nakon "Zadruge".

Definitivno je zaljubljen u Lunu, ali ona je klinka. Ne treba mu Luna. Svaka na svoj način je iskrenija. Kija na neki sofisticiraniji, a Luna na neki naivan način. Baš su različite. Mislim da on nema perspektivu sa Lunom - govorio je Đekson.

Dok se obraćao zadrugarima, Đekson je rekao Kiji: "Kija nemoj da zaboraviš Amargedon", šta je to značilo, Đerić je rekao novinarima u studiju.

Kija i ja smo imali opkladu. Pa da zna da nisam zaboravio. Kako se zove ona muzika iz filma Armagedon? Ja sam govorio da je to iz filma Peti element, pa ću je voditi u bioskop - rekao je Đerić.

Autor: S. K.

#Đekson

'