AKTUELNO

Žiriju se njegova interpretacija nije dopala.

Adnan Mršo dolazi iz Sarajeva. Ima 34 godine i stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavio se pesmom ''Ti si žena koju ludo volim'' koju u originalu peva Savo Radusinović.

Nakon prve pesme podigla se samo Dragana Mirković, što znači da takmičar nema priliku da otpeva drugu pesmu i da napušta takmičenje odmah.

Foto: YouTube screenshot

- Ono što bih rekao za početak kao lošu stranu jeste da si mnogo bio brži od ritma. Tako da to nije bilo baš lepo za slušanje, a drugo bilo je i nečistih tonova i nekih pokušaja u nekim trilerima koji nisu bili čisti. Meni se lično nije dopalo - rekao je Šaban.

- Moram se složiti, na žalost, ni meni se nije dopalo. Nije mi se dopala interpretacija, generalno. Dosta je širok taj vibrato. Falševi manje - više. Ali generalno mi se interpretacija nije dopala - priznaje Aleksandra.

- Tu nije bilo ni dinamike ni emocije da bi mene kupio ovakvom pesmom - rekla je Zorica.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je pesma bila super. Ja mnogo volim ovu pesmu i mnogo mi je drago što je ovu pesmu odabrao. Postoje legendarne stvari u narodnoj muzici i obradujem se kad čujem da neko peva ovakvu muziku. Ja matricu nisam čula i ti si bio mnogo jači. Ako ni ti nisi čuo matricu, to je sigurno razlog što si ispadao iz ritma - objasnila je Dragana.

- Biću kratka i jasna. Nije mi se dopalo i žao mi je - rekla je Dara.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'