AKTUELNO

Doneo je odluku?

Slobodan Radanović je napustio najgledaniji rijaliti "Zadrugu" kao četvrtoplasirani zadrugar. Kao nagradu za osvojeni plasman dobio je "Škodu" sa kojom se prevezao do studija gde ga je dočekala Dušica Jakovljević. No, to nije sve. On je pored toga dobio i pesmu koju je premijerno izveo na sceni u studiju.

Foto: Pink.rs

On je tokom boravka u Beloj kući uplovio u ljubavnu romansu sa Lunom Đogani, uprkos činjenici da je oženjen sa Kristinom Kockar, a evo šta pevač kaže o svom postupku nakon izlaska iz Bele kuće.

Mislimo u svojim glavama da smo najomraženiji. Uvek može drugačije... Nemam nikakav alibi za to što sam uradio, skroz je bez veze, ali sam imao najbolje namere, bar za sebe. Ja već imam sve u svojoj glavi. Prihvatam svoju krivicu. Ljudsko biće sam, radio sam šta osećam u tom trenutku, ali nisam mislio ništa loše - rekao je Sloba.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šta se krije iza Slobinih reči i da li će ostati sa Kristinom ili Lunom, ostaje da saznamo, a vi budite uz najbrži portal u Srbiji, portal Pink.rs.

Pročitajte još: ISPUNILA JOJ SE ŽELJA! Sara otkrila SVOJU I VOJKETOVU TAJNU, a onda joj je prišao GLAVNI SUPARNIK IZ ZADRUGE I IZNENADIO JE OVIM POSTUPKOM! (VIDEO)

Slobin intervju možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'