AKTUELNO

- Nisam mogla da spvam bez nje, nedostajala mi je - rekla je Stankovićeva.

Prethodne noći je održana poslednja, oproštajna žurka na luksuznom imanju nadomak Beograda povodom završetka prve sezone najgledanijeg rijalitija ikada "Zadruga".

Skoro svi bivši učesnici bili su prisutni na ovom veselju, a pojedinci su sa razlogom izostali. Jedna koja sinoć nije bila na žurki je Jovana Tomić Matora, a njena devojka, Sanja Stanković otkrila je zašto je to tako.

Foto: TvPink Printscreen

Nažalost Jovana se celog dana osećala loše. Bolje je da ostane kući da prespava nego da se sruši ovde, da joj ne bude dobro. Videle smo se juče za finale, nismo stigle danas u toku dana. Kada mi mama bude došla onda ćemo se okupiti nas tri pa ćemo porazgovarati - rekla je Sanja.

Stankovićeva je iskreno odgovorila i šta će reći ljudima koji je budu pitali za njene emocije prema Matoroj sada, kada je izašla iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Moj odgovor će biti kao što je i bio, sve što se desilo ovde to je istinito, niko ništa nije iscenirao. Sve je po starom. Nekako mi je iskreno nedostajala Jovana, da se ušuškam kod nje, da me češka, nisam mogla da spavam cele noći - rekla je Sanja.

Ona je navela i da se čula sa bivšim dečkom, Zverkom kako su ga često ona i Tomićeva nazivale u "Zadruzi".

Foto: Televizija Pink

Bivšem dečku sam poslala poruku, pitala sam ga kako je i šta radi, i on je mene to pitao. Sasvim normalna konverzacija, kao da smo prijatelji. Ništa mi nije zamerio. Nismo se dotakli teme mene i Jovane, ali biće priče i o tome verovatno. Videla sam poruke koje je Anabela poslala Jovani, to što joj je pretila. Slažem se sa Jovanom, bile smo uz Lunu tešile smo je i savetovale, ali zaljubljena glava ne može da sluša. Videćemo šta će se tu desiti, nadam se da će se rešiti - rekla je Sanja.

Ona nije prećutala ni šta joj je mama prvo poručila kada se čula sa njom nakon što je napustila Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ODGOVOR NA OVO PITANJE SU SVI ČEKALI: Kija otkrila da li se čula sa Andrijom! (VIDEO)

Mama je počela da plače, nije mogla da me veruje da me vidi posle toliko vremena. Pitala me je o čemu se radi sa Jovanom, ja sam joj rekla da tu nema laži, nema prevare pa ćemo videti kako će to dalje ići - istakla je Stankovićeva.

Ona je za kraj ovog intervjua pozdravila Jovanu, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'