AKTUELNO

Detalj koji je retko ko znao.

Narod pita večeras zadrugarku Lunu Đogani, gledaoci televizije Pink mogu blogerki postaviti pitanja pozivom na broj telefona 0677/300-300. U jednom trenutku Luna Đogani je rekla Dušici Jakovljević i da je kontaktirala roditelje Slobodana Radanovića sa koji je započela ljubavnu romansu pred kamerama.

Foto: RTV Pink

On je meni bio nešto posebno i dalje je. Ja sam se čula sa njegovim roditeljima. U kontatku smo. To su divni ljudi, toliko dobri, toliko nisu iskvareni. Ovim putem želim da im se zahvalim, da se ne brinu... Stalno pitanju kako sam i da li mi nešto fali. Želim im sve najbolje - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Luna je u nastavku emisije rekla i kako je kada je izažla napolje videla video-snimke i da je sada svesna da je odgurnula Slobu od sebe. Đoganijeva je dodala i da joj je bilo jako teško kada je Kija priznala Slobi da ga voli.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, u superfinalnoj noći "Zadruge" Slobini i Lunini roditelji su se srdačno pozdravili ispred studija u Šimanovcima. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala situacija kada je Luna pričala o Slobinim roditeljima.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'