AKTUELNO

Trudnica iznela svoje mišljenje i o pobednici.

Miljana Kulić, prva rijaliti trudnica je večerašnja gošća u emisiji "Zadruga - narod pita". Nju je ugostila voditeljka Katarina Nikolić.

Pre samo četiri dana je održano finale najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga" iz koga je titulu pobednika ponela Kristina Kija Kockar. Kulićeva je za početak iznela šta misli o njoj kao pobednici ovakvog zabavnog programa.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam rekla ili će pobediti iskrenost, priča, zabava. Pobedila je priča, ja čestitam Kristini Kockar na pobedi. Zasluženo je pobedila, jer je na svojim leđima iznela sav prljav veš iz braka. Ja sam branila prevarenu ženu, jer sam i ja prevarena. Ne bih volela da mi se desi prevara na najmizerniji način. Ja sam rekla Slobodanu da se 15 dana razveo pre početka rijalitija, niko ga ne bi osuđivao, jer je na papiru zvanično razveden. Ja sam samo kroz situacije i ponašanja menjala mišljenja. Ne bih volela da se nijednoj ženi desi ovo što i Kristini - rekla je Kulićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Kristina nije žrtva, ona je za mene borac. Bilo bi poražavajuće da je Slobodan pobedio, čovek koji je prevario ženu. Ja nisam podržavala prevaru i toga sam se držala do kraja. Koji god razlozi da su bili, mogao je pre rijalitija da se razvede, niko ni sa kim ne bi mogao na silu da bude. Slobodan nije imao hrabrosti. Ušao je u rijaliti, ponelo ga je sve, izgubio se i zato je uradio to što je uradio - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Prema Miljaninim rečima, njoj je Kija bila favorit i svaki trenutak dok je boravila u Beloj kući je koristila da odbrani Kockarevu jer ju je razumela kao prevarenu ženu, a onda rekla svoje mišljenje zbog čega je došlo do njihovog raskida.

Mislim da je došlo do raskida zato što je ona putovala, ona se borila, kao što ona kaže, on je bio lenčuga, a samo oni znaju šta je u pitanju - obrazložila je Miljana.

Pročitajte još: OD NJENIH ODGOVORA SVI STREPE! U emisiju 'Zadruga - narod pita' dolazi bivša učesnica da RASKRINKA SVE! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'