AKTUELNO

- Odlično peva i trebalo bi samo to da radi - rekla je Kulićeva.

Gošća u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" je najpopularnija trudnica u Srbiji, Miljana Kulić. Ona je otkrila sve tajne iz Bele kuće u kojoj je boravila duže od pet meseci.

Miljana je izašla iz rijalitija kao petoplasirana, dok je samo jedno mesto ispred nje zauzeo Sloba Radanović. Kulićeva je bez pardona iznela svoje mišljenje o pevaču, kao i o njegovoj ljubavnoj vezi koju je imao u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Možda će naći devojku posle rijalitija. Zna se kakav je život pevača, život na točkovima, od jednog do drugog grada, devojke na jedno veče... Čast izuzecima onim pevačima koji su u braku, mali je broj izuzetaka - rekla je Miljana.

Trudnica je pohvalila Radanovićev glas, kada je voditeljka Katarina Nikolić pročitala vest sa najbržeg portala u Srbiji Pink.rs da Sloba već ima mnogo zakazanih nastupa po izlasku iz "Zadruge."

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GLEDALA SAM SVAKI SVOJ NAPAD I TO JE VEOMA RUŽNO: Luna komentarisala svoje slomove u vezi sa Slobom! (VIDEO)

Otarasiće se on svega toga, usresrediće misli na posao, ima izuzetne vokalne mogućnosti, odlično peva, samo to treba da radi, da se usresredi na posao. Drago mi je zbog njega - navela je Kulićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

'