AKTUELNO

Odlučila da otvori sve karte.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" gostuje bivša učesnica Teodora Džehverović. Ona bila jedna od najboljih drugarica Lune Đogani i Slobodana Radanovića na početku rijalitija, a zatim se sve preokrenulo. Gledaoci su želeli upravo ovu situaciju da razjasne.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je nekoliko meseci pred kraj "Zadruge" postala dobra prijateljica sa Kristinom Kijom Kockar što je začudilo mnoge.

Kako si mogla tako lako da oprostiš Kristini i da sada budete skoro najbolje drugarice - glasilo je pitanje gledateljke.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ UVEK NIJE UPOZNALA ANĐELOVE RODITELJE: Teodora Džehverović stala pred kamere i javno priznala kakva je TRENUTNA SITUACIJA (VIDEO)

Ja prosto razumem naklonost, gospođica je izjavila da je fan Lune i Slobe i logično je da će biti protiv Kristine. Ja nisam tako lako oprostila Kristini, to je bilo obostrano. Ja sam i te kako opraštala Luni Đogani i Slobodanu. Oni nisu bili fini prema meni, iako sam ih podržala. Sećam se da sam bila osuđena jer su mnogi mislili da ja tražim kadar protiv Lune Đogani i da budem predstavljena kao nešto što nisam. Zašto onda podržavate to što sam oprostila njima? Čovek je veliki onoliko koliko može da oprosti. Ja sam se trudila da budem prijatelj i čovek. Kristina je znala jednu tajnu o svom prijatelju ali joj nije palo na pamet da je oda, zato me je ona očarala a Luna me je razočarala - objasnila je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Džehverovićeva je prekinula svoje prijateljstvo sa Lunom i Slobom kada su oni odali njenu tajnu da je imala intimne odnose sa Anđelom Rankovićem.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'