AKTUELNO

Teodora-Tara je četvrtoj sezoni, osim neverovatnih glasovnih sposobnosti, pokazala da ima talenat i za scenski nastup.

Petnaestogdišnja Teodora-Tara Stojanović iz Beograda osvojila je region svojim spektakularnim nastupima u najgledanijem šou programu "Pinkove zvezdice", te je sasvim zasluženo došla do spektakularnog superfinala.

Foto: TvPink Printscreen

Teodora-Tara je prezadovoljna svojim učešćem, a utiske pred večerašnje superfinale sumirala je sa nama.

Najbolji momenat predstavlja svaki moj nastup, na svaki sam ponosna. Uvek dam svoj maksimum i potrudim se da sve izgleda kako treba, tako da mogu da kažem da je svaki trenutak u ovom takmičenju moj omiljeni - rekla je na početku Teodora-Tara.

U četvrtoj sezoni je, osim neverovatnih glasovnih sposobnosti, pokazala da ima talenat i za scenski nastup, a sada nam je otkrila kada je osetila strah na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica".

Strah sam osetila jedino u prvom krugu, ali u drugoj sezoni. Tad sam baš bila uplašena, ali sada uopšte nemam tremu - rekla je Teodora-Tara.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Ova multitalentovana devojčica je sa nama podelila i šta pomisli pre nego što počne da peva, ali i koliko se promenila od druge sezone.

Jedino što pomislim pred izlazak na scnu je da treba da dam sve od sebe da bih kasnije bila ponosna na taj nastup, jer on ostaje na Jutjubu zauvek. U odnosu i na prvi nastup, ali i učestvovanje u drugoj sezoni, mi se poboljšalo pevanje, jer sam krenula u školu pevanja, porasla sam, ozbiljnija sam, više se trudim oko nastupa i prihvatam kritike, savete - kaže Teodora-Tara.

Iako nije želela da izdvoji svog favorita, Teodora-Tara je iznela svoje mišljenje o tome ko ima najviše panse za pobedu, ali i sa kim bi volela da snimi duetsku pesmu.

Ne bih sad da favorizujem nekoga, ali mislim da Ljuba Stanković ima velike šanse da pobedi. Što se tiče dueta, snimila bih ga sa Mijom Mustafom jer smo najsličnije - rekla je ova Beograđanka i dodala za koju pesmu bi volela da je njena:
To bi sigurno bila pesma Dua Lipe 'New Rules'.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Teodora-Tara je veoma uzbuđena pred samo superfinale i, kako sama kaže, očekuje pobedu.

Zato sam se i prijavila za 'Pinkove zvezdice', tako da da, vidim sebe kao pobednicu, ali videćemo. Kada uzmem u obzir koliko imam publike, prolazak u superfinale je bio za očekivati, mnogo dece me podržava i veoma sam im zahvalna zbog toga. Nemam tremu pred superfinale, ali sam veoma uzbuđena i jedva čekam da vidim kako će se sve završiti - rekla je Teodora-Tara za kraj.

Ukoliko je Teodora-Tara vaš favorit i želite da je vidite kao pobednicu "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za nju.

- za Srbiju 11 na broj 3010

- za Crnu Goru 11 na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C11na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C11 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C11 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C11 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C11 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C11 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C11 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C11 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C11na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C11 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C11 na 19707799

Nastup Teodore-Tare ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

'