AKTUELNO

Sreća nije potpuna!

Luna Đogani, koja je ostvarila regionalnu popularnost svojim učešćem u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga", sinoć je postigla veliki uspeh.

Mlada modna blogerka ostvarila je san i otvorila sopstveni butik sa garderobom iz svoje kolekcije. Otvaranju butika prisustvovalo je mnogo njenih bivših cimera.

Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Filip Đukić, Snežana Mišković Viktorija, Đomla Panamera, Bora Santana i Marko Miljković došli su da podrže Lunu i prisustvuju ovom jako bitnom događaju u njenom životu.

Ona je njihovu zajedničku fotografiju podelila na svom Instagram profilu i zahvalila se bivšim zadrugarima na neizmernoj podršci.

Ipak, iako su mnogi očekivali da će otvaranju butika prisustvovati i Lunin bivši dečko Slobodan Radanović to se nije dogodilo. Ali Đoganijevoj nije on nedostajao.

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE JEDNA PREVARANTKINJA: Evo šta je Lepi Mića rekao o Jeleni nakon što je ona napustila emisiju! (VIDEO)

Ona je na zajedničkoj fotografiji sa zadrugarima napisala da im fali samo Nemanja Đerić Đekson, koji se iz nepoznatog razloga nije pojavio na ovom događaju.

R. L.

#Luna Đogani

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'