AKTUELNO

Mnogo joj znače njihove reči.

Luna Đogani prethodne večeri otvorila je butik u kome će se prodavati samo garderoba iz njene kolekcije. Na ovaj događaj bila je pozvana i ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Mama je mnogo više truda uložila od mene. Ja sam bila u "Zadruzi" dok je ona ovo uveliko pripremala. Volja i želja je i dalje tu i samo želim da sve ispadne kako treba. Volela bih da imam svoju modnu reviju, da imam još jedan butik, volela bih da imam butik u inostranstvu. Pucam na visoko i želim da to i ostvarim. Red je da mi Sloba čestita posle svega. Kija mi nije čestitala i nema potrebe. Niko nije deo moje kolekcije sem mene, i moje porodice - rekla je Luna.

Njena majka Anabela Atijas naglasila je da joj je ćerka bila glavni pokretač za sav napor koji je uložila u ovaj zajednički podruhvat.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ona bila inspiracija za sve, od samog starta. Od momenta kad mi je palo na pamet da započnem tu celu priču ja sam samo njene oči i njen osmeh videla ispred sebe i to me je pokrenulo, dalo mi je vetar u leđa i snagu kada sam padala, kada je trebalo da pišem naloge za svaki model u fabrici. Nisam znala šta da radim, muzika i mikrofon su bili ceo moj život a sad ja pišem o nekom šavu o nekom koncu, to nije moja stvar - rekla je Anabela.

Ni Lunin otac, Gagi Đogani nije skrivao radost zbog velikog uspeha koji je postigla njegova mezimica.

Foto: TvPink Printscreen

Napokon zna čime će se baviti i šta voli. Neće biti pevačica, neće se baviti estradom. Drago mi je da postaje gazdarica, otvara svoj butik - naveo je Gagi pred premijernim kamerama.

I bivši zadrugari su došli kako bi pružili podršku svojoj rijaliti drugarici. Otvaranju Luninog butika su prusustvovali Filip Đukić, Marko Miljković, Bora Santana, Snežana Mišković Viktorija, Zorana Stafanov, Andijana Radonjić i Đomla Panamera.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVAKA SLIČNOST JE NAMERNA: Kiju i Lunu ne povezuje samo Sloba, već i OVO! (FOTO)

Neka bude što uspešnija u tom poslu. Vidim da voli to što radi i sigurno će biti uspešna. Napraviće ona priču sa ovim 100% - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Želim joj da još bolje i što jače radi i da otvori još sto butika - naveo je Filip.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'