AKTUELNO

Novu hit tursku seriju između ostalog izdvaja i sjajna glumačka ekipa.

Jedna od trenutno najgledanijih serija "Za mog sina", počinje da se emituje na TV Pink od ponedeljka 23. jula u 22 časa, a deo sjajne glumačke ekipe je i velika turska muzička zvezda Ozkan Ugur.

Raif Ozkan Ugur, kako mu je pravo ime, rođen je 1953. godine u Istanbulu, a pored toga što je poznati pop pevač i član benda "MFO", bavi se i glumom.

U seriji "Za mog sina", Ozkan je dobio ulogu Adila Topala, odnosno, Ismaila Karajela - pravog oca glavnog junaka Pojraza Karajela. Osim što između Pojraza i devojke koju voli, Ajšegul, stoji podzemlje na čijem čelu je njen otac Bahri, njihovu ljubavnu priču dodatno komplikuje što su njihovi očevi veliki neprijatelji.

Uloga Ismaila Karajela Ozkanu je donela odlične kritike i veliku popularnost u glumačkom svetu, iako je već bio i te kako poznat u svetu muzike.

Ozkan se već u osnovnoj školi prvi put susreo sa mandolinom i tada se rodila njegova velika ljubav prema muzici. Tokom pohađanja srednje škole formirao je bend "Atomkler", i obrađivao je popularne turske pesme.

Ozbiljnu muzičku karijeru započeo je kao gitarista u orkestru "Šerif Juzbašioglu", da bi se potom pridružio Mazharu Alansonu i Fuatu Guneru u grupi "Kajgisizlar". Nakon raspada benda 1972. godine, svirao je u mnogim rok bendovima. Naposletku je ponovo okupio Mazhara i Fuata i formirao bend "MFO" (ime benda čine početna slova njihovih imena). Osim što svira bas gitaru, Ozkan ima neverovatno moćan glas.

Da je u Turskoj izuzetno cenjen kao muzičar govori i činjenica da je bio član žirija u takmičenju "O Ses Turkiye", odnosno turske verzije "The Voice"-a.

Njegovu muzičku karijeru možete pratiti na Jutjubu, a kako se Ozkan snašao u ulozi Ismaila Karajela, saznaćete od ponedeljka 23. jula u 22 časa na TV Pink, za kada je zakazano premijerno emitovanje serije "Za mog sina".

Autor: M. Đ.

#Burčin Terzioglu | Burçin Terzioglu

#Ilker Kaleli

#Musa Uzunlar

#Ozkan Ugur | Özkan Uğur

#Televizija Pink

#Za mog sina (Poyraz Karayel)

#glumac

#serija

'