AKTUELNO

Otkrila nove detalje iz svog života.

S obzirom na to da je pričala kako je imala težak porođaj, novinarku u studiju zanimalo je kakve je komplikacije Zerina Hećo imala, kao i da li bi volela da ima decu sa svojim sadašnjim momkom Banetom Čolakom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podsetimo, poslednjih dana Zerina i Bane ulaze često u žestoke svađe, a nedavno je u "Zadruzi 2" u poseti bila i njegova majka Jasmina Čolak koja je sinu rekla kako ga Zerina ne voli.

Ja sam imala neke probleme ranije, pa mi je trudnoća bila teža. Ja ne volim da pričam o tome. Imala sam i problem sa skupljanjem vode u organizmu, sa pritiskom... Porađala sam se 12 sati. Iskreno sada ne razmišljam o novom detetu. Prvo da složim neke stvari, pa ću razmišljati o deci - rekla je Zerina.

Foto: RTV Pink

Ja razumem Zerinu. I ja sam imao udes, bio sam u komi, tako da znam da je to trauma. Pa jedno dve do tri godine imamo za to. Mislim da je najlakše napraviti i roditi dete. Mi smo tu da obezbedimo tom detetu da ima normalno detinjstvo. Ja mom detetu želim da ima oba roditelja. Želim da Zerina bude majka moje dece - dodao je Bane.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

'