AKTUELNO

Pljuštale sočne psovke.

Pre nekoliko dana Luni Đogani, ali i ostalim zadrugarima, pušten je snimak razgovora koji je imala u Rajskom vrtu misleći da priča sa Drvetom mudrosti, međutim tada je razgovarala sa svojim bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem.

Foto: RTV Pink

Novinarku u studiju zanimao je Lunin komentar povodom svega, kao i šta misli sada o pevaču sa kojim je bila pred kamerama "Zadruge" u ljubavnoj vezi. Takođe, došlo je i do velike svađe između Miljane i Marije Kulić i Lune Đogani. Tokom svađe Luna je zapevala i pesmu Slobine nekadašnje supruge i pobednice prve sezone "Zadruge", Kristine Kije Kockar.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nije mi bitno šta kažu Miljana i Marija, one su meni kao vazduh ovde. Plakala sam kada sam videla to, jer nisam znala da se to dešava. Ja sam primetila da je čudan glas Drveta bio, ali nisam znala da je on. On je došao tu zbog popularnosti i sebe. Znao je da će to nekada da mi prikažu i on se sladi time. Ja volim onog Slobu koji je bio ovde. Ja obožavam Kijinu pesmu - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Priznaj da tražiš sažaljenje od naroda! Jadna Luna! Još uvek ga voli, kao ona pati... Ja mislim da Luna ne voli Slobu! Nju je na kraju zgazio i pljunuo. Šta si ti očekivala da ženi tebe posle Kije? - govorila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'