AKTUELNO

Nova svađa!

Rebeka Popović svoj glas za nominaciju dala je prošle noći Mikiju Đuričiću, što je njega povredilo. Ona je nakon toga plakala, da bi tokom noći ovi zadrugari vodili ozbiljne razgovore.

Foto: RTV Pink

Miki često ističe kako se odlično oseća kada vreme provodi sa Rebekom, dok sa druge strane ona ne želi sa Đuričićem da pređe granicu prijateljstva. Tokom noći Miki i Rebeka dugo su razgovarali u sobi za rehabilitaciju i tom prilikom Miki je predložio ovoj zadrugarki da zaborave sve loše momente koje su imali.

Ti mene maltretiraš tim tvojim zaj*bancijama, kako to ne kapiraš? To nije samo oko klope. Ti to non-stop radiš! - govorila je Rebeka Mikiju.

Foto: RTV Pink

Znaš koliko me boli k*rac šta misle Nadežda i Bora. Meni sliku o tebi niko ne može da menja! Ja ću da pređem preko ovoga, ako ostavimo nešto iza nas, to više ne vadimo iz ormana - pričao je Miki.

Kada se na vratima sobe pojavio Lepi Mića koji je pričao Mikiju kako treba da popusti, Đuričić je pitao Rebeku da li ju je upravo ovaj zadrugar poslao da razgovara sa njim i poručio joj da napusti prostoriju.

Ajde izađi napolje! Marš napolje! - govorio je Miki Rebeki.

Foto: RTV Pink

Marš bre tamo! Ne mogu da te slušam bre! Debil si! Praviš mi probleme. Preselila sam stvari - vikala je Rebeka na Mikija.

Rebeka nije poslušala Mikija već je nastavila razgovor sa njim i uspela da se posvađa i tom prilikom ga gađala stvarima koje su joj došle pod ruku. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'