AKTUELNO

Ne može više da podnese ljubomoru.

U ljubavnoj vezi Zerine Hećo i Baneta Čolaka ponovo ne cvetaju ruže. Oni su se ponovo posvađali ovog jutra, a Zerina je nakon toga otvorila dušu Jeleni Krunić o svojim problemima.

Ja sam se sprdala sa njim, videla si, a on meni pred svima kaže da pušim k*rac. Nemoj da polupam i tebe i sve. Sad sam ga i povredila kao - pričala je Zerina besno.

Jelena ju je sve vreme smirivala, pa je pitala da li da joj donese nešto da obuče.

Foto: TvPink Printscreen

Neću ništa, donesi mi samo cigaru od gospodina žrtve. Sad će on da vidi kako se puši ku*ac. Ja sam se u momentu okrenula i videla pet faca kako me gledaju. Ali ja sam kriva zato što popuštam. Ispadam budaletina. Ne da mi da komuniciram sa drugim muškarcima, ne mogu više, on misli da ću zauvek da trpim - vikala je Zerina

Foto: TvPink Printscreen

Još da ti ne pričam neke stvari koje su van svake pameti, a  za njega su u redu, ali ne mogu da pričam o tome - dodala je Zerina.
Ne smeš da dozvoliš da se tako ponaša prema tebi, da ti određuje šta ćeš da obučeš. Nisi došla da promovišeš sebe u pidžami. Ja ga znam sa bivšom devojkom iz Užica, nije bio takav. Prema tebi oseća opsesiju, ne može tako da se ponaša - savetovala ju je Jelena.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Želi da napusti rijaliti! Nadežda RAZBIJALA PO ZADRUZI, UDARALA U VRATA, A ONDA POKUŠALA SEBI DA NAUDI! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'