AKTUELNO

Žiri primetio da je Amna proteklih godina puno radila na svom glasu.

Amna Alajbegović je prvi put stala na scenu "Pinkovih zvezdica" u drugoj sezoni, a za svoj večerašnji nastup odabrala je pesmu "Colors of the Wind" iz filma "Pocahontas". Pred početak "Pinkovih zvezdica - All stars" Amna je bila veoma uzbuđena, govoreći da je radila na svom pevanju u proteklom periodu.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: ANA I MARIJANA BLISTAJU ZAJEDNO: Voditeljke Pinkovih zvezdica oduševile elegancijom! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Ova devojčica dolazi iz Bijeljine, a svojim pevanjem kada je žiri u pitanju, prvo je oduševila Kristinu Kockar, koja je odmah pritisnula zeleno dugme i podigla svoju stolicu, nakon čega su to učinili Goca Tržan, Milan Stanković, Nataša Bekvalac i Leontina Vukomanović.

Foto: RTV Pink

Ja prvi put ne mogu da ti prepoznam glas. Toliko si dobro odgovorila na temu, da potpuno liči na interpretaciju iz crtanog filma. Sviđa mi se tvoj trud. Na mene je ovo ostavilo impresivan utisak. Svaka čast i super što si došla, jedva čekam da te vidim i u nekim drugim temama - rekla je Leontina.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Obožavam njen glas i obožavam njen personaliti. Oduvek je bila drugačija. Ono što se desilo za ovih par godina, jeste da si ti puno radila. Dosta si izrabila svoj glas - rekla je Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Amna Alajbegović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'