AKTUELNO

Dobila sve pohvale.

Večeras je poslednji nastup u prvoj emisiji pete sezone "Pinkovih zvezdica - All stars" imala Valentina Mec, koja se takmičila u prvoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pred početak takmičenja, Valentina je izjavila da se nada da će i u petoj sezoni stići do superfinala. Ova učesnica pevala je pesmu "I need a hero" iz filma "Footlose", a osvojila je svih pet glasova od strane članova žirija.

Foto: RTV Pink

Ja ću pokazati svoju slabost, ti si toliko lepa da ti ne moraš ništa, a sve ostalo si radila. Prelepa si. Odgovorila si na zadatak. Prelepo si i pevala - govorila je Nataša Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Valentina, ti si prelepa! Kao naslikana! Bila si perfektna u prošlim sezonama, pratila sam te, bila si perfektna i večeras. Ti si devojka koja ima vanserijski talenat - pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: I SAMA NEGUJEM DETE U SEBI! Nataša Bekvalac je novi član žirija PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS: OVO JE ZA MENE VELIKI IZAZOV! (FOTO+VIDEO)

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'