AKTUELNO

Ona smatra da je to dobar potez.

Luna Đogani i Mina Vrbaški su zakopale ratne sekire i odlučile da noć provedu u izolaciji kako bi se odmorile. Ove dve zadrugarke su bile deo ovog rijaliti programa i u prethodnoj sezoni, pa su ovo iskoristile kao priliku da se prisete svega.

Đoganijeva se ponovo setila svoje velike ljubavi Slobe Radanovića, pa je sa Minom podelila svoja osećanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kad se setim da sam ja ovde pričala sa njim šta ćemo raditi napolju. Kad smo se svađali Sloba i ja u radionici i ja dođem tu i legnem u suzama, prazna. Moja mama je postavila tu sliku, i napisala "da li želite da je gledate ovakvu", tuga slika i stavi drugu sliku gde sam ja nasmejana. Bile su dve strane. Jedna strana me je podržavala što ja izlazim i zabavljam se, dok drugi to osuđuju, kao što to gleda Sloba. Rat na Instagramu - prepričavala je Luna Mini.

Foto: RTV Pink

Mina je prenela blogerki informaciju da je Kristina Kija Kockar izdala svoju prvu knjigu, a nakon njenih reči Luna je ostala zabezeknuta.

Kija izacila knjigu? Je l' me zezaš? Šta ona kao prevarena žena?! Ja sam to trebala da uradim. Pametna je ona samo pare uzima - prokomentarisala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Marijana ZBUNJENA šta oseća prema Adamu: KADA SAM SA NJIM DOSADNO MI JE, KADA NISMO ZAJEDNO FALI MI! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'