AKTUELNO

Iako ceni mišljenje svih članova žirija, jedva čeka da čuje Gocin sud.

Nakon učešća u drugoj i četvrtoj sezoni, fantastičnu Teodoru Marković gledaćete i u jubilarnoj petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars", a njen prvi nastup očekuje vas u petak 2. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako je od kraja prethodne sezone prošlo tek nekoliko meseci, Teodora je veoma uzbuđena zbog povratka u takmičenje.

Osećam se fantastično, jedva cekam da stanem ponovo na scenu. Mnogo sam uzbuđena, to je poseban osećaj. Nije prošlo toliko mnogo vremena od prošle sezone u kojoj sam učestvovala. Kad ase završavala ćetvrta sezona, imala sam osećaj da to nije kraj, da ću ponovo biti na ovoj sceni, pa nisam bila tužna. Presrećna sam i jedva čekam da zapevam - rekla je Teodora.

Već tokom prethodnog učešća gledaoci su videli veliku promenu u odnosu na drugu sezonu, a Teodoru smo pitali šta u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" možemo da očekujemo od nje.

Promenila sam se ja, promenili su se moji stavovi. Osim fizičkog izgleda, najviše se promenio moj glas. Mislim da može da se dogodi da u ovoj sezoni pokažem nešto što ni sama ne znam da mogu, videćemo. Spremna sam u svakom slučaju - kaže ova talentovana tinejdžerka i dodaje:
Učestvovanje u 'Pinkovim zvezdicama' mi je donelo slavu, sigurnost u sebe, jedno veliko i značajno iskustvo i mnogo prijatelja. Posebno mi je drago zbog toga, jer su upravo ta prijateljtva ono što će ostati posle svega.

S obzirom na to da je došlo do promena u žiriju, Teodora je otkrila i kakvu reakciju očekuje kako od starih, tako i od novih članova.

Kija i Nataša verovatno neće verovati koliko imam godina. Iskreno, baš me zanima kako će žiri reagovati, i stari i novi članovi - rekla je Teodora i priznala da joj ipak najviše znači Gocin sud:
Definitvno mi najviše znači Gocin komentar, kada sam se prvi put pojavila u 'Pinkovim zvezdicama', razumele smo se. Poklapaju nam se energije, sve. Svaki njen komentar mi mnogo znači i sa njom bih volela da se nađem na sceni.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za kraj, Teodora je pred svoj prvi nastup poslala kratku poruku žiriju.

Uživaćete u mojim nastupima. Nadam se da ću ispuniti vaša očekivanja! - rekla je Teodora.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim njenog, videćete nastupe i Lene Stamenković, Darije Vračević, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Todora Kitanovića, Nikole Milenkovića, Igora Lazarevića, Ivane Dimkovski i Isidore Mitić, zato ne propustite drugu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 2. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičarka

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Marković

'