AKTUELNO

Želeo je da dokaže vernost svojoj supruzi.

U Beloj kući se već danima šuška da između Marijane Zonjić i Slobodana Batjarevića Cobeta postoje određene simpatije, uprkos činjenici da je on oženjen.

Foto: TvPink Printscreen

Ove večeri publika je postavljala pitanja zadrugarima, a jedno od njih bilo je upućeno upravo Marijani. Gledaoce je zanimalo zašto Zonjićeva tvrdi da nije zaljubljena u pevača, a prati svaki njegov pokret.

Sa moje strane, mi smo isključivo prijatelji. Iako neki zadrugari potenciraju da smo više od prijatelja. Ja nisam iz te priče, a nije ni on, jer ima ženu i dvoje dece. Jedino mi je krivo što se ne družimo kao pre zbog tih priča - rekla je Marijana, a zatim nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam mu da se distanciramo dok ne dobije poziv sa ženom, ako mu ona kaže da se distancira od mene, ja ću da se udaljim i više ga neću primećivati.

Cobe je pokušao da eskivira ovu priču, ali ostali zadrugari su želeli da čuju sve detalje.

Mi smo drugari od samog početka, družimo se kao što sam se družio i sa Darijom dok nije ispala - rekao je Batjarević.

Foto: TvPink Printscreen

Ne verujem u muško-ženska prijateljstva - istakla je Zorica Marković.

Zatim se u raspravu uključio Toma Panić i istakao da je čuo priče kako je Batjarević već imao ljubavnice.

Zorica je komentarisala da Cobe ima ljubavnicu iz Paraćina. Prave priče namerno da bi njegovu priču ocrnili - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Pričalo se da ima neku ljubavnicu i da je plavuša. To je bilo odavno. Ali da se ne lažemo, svi znamo kako žive muzičari, da imaju ljubavnice - navela je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PROBLEM JE SVUDA GDE JE BIO: Za portal PINK.RS direktor modne agencije OTKRIO ISTINU O TOMINOJ KARIJERI I DETETU IZ KINE!

Znam gde sam ušao, znam ko sam ja, ja sam Slobodan Batjarević a ne Radanović - zaključio je Cobe i izavao ovacije među svojim cimerima.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim snimcima.

R. L.

#Marijana Zonjić

#Slobodan Cobe Batjarević

#Slobodan Radanović

'