AKTUELNO

Iako je u procesu mutacije, David smatra da će se odlično pokazati u jubilarnoj petoj sezoni.

Davida Markovića upoznali ste kroz treću sezonu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", a gledaćete ga ponovo na čuvenoj bini, jer je baš on učesnik pete sezone "Pinkovih zvezdica - All Stars". Njegov prvi nastup posle dve godine gledaćete upravo ovog petka od 22 časa na TV Pink.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovaj talentovani dečak je već pokazao koliko je talentovan, zbpg čega pred povratak u "Pinkove zvezdice" nema tremu. Kao i njegovi drugari, i on je srećan što će se ponovo družiti na snimanjima.

Srećan sam što sam se posle dve godine video sa svojim drugarima, drago mi je što ćemo se ponovo družiti i pevati zajedno - reka je David na početku.

Posle dve godine, David se i te kako promenio, a osim fizičkog izgleda, drugačiji je i njegov glas. Iako je u procesu mutacije, David smatra da će se odlično pokazati u jubilarnoj petoj sezoni.

Glas mi se menja i dalje, još uvek nije savršen jer sam počeo da mutiram. Ipak, ne plašim se zbog toga jer sam se prilagodio situaciji i usavršio glas u skladu sa mutacijom - objašnjava ovaj talentovani tinejdžer.

David je svestan koliko je jaka konkurencija ove godine, uzevši u obzir da se sada takmiče superfinalisti i finalisti iz prethodnih sezona, ali kako sam kaže, bitno mu je da se svi dobro pokažu i pre svega zabave.

Ovde su sada oni najbolji iz prethodnih sezona, perfektni pevači, tako da je jaka konkurencija. Nadam se da ćemo se svi pokazati u pravom svetlu - kaže David.

Tokom treće sezone podjednako su mu značile i pohvale i kritike žirija, te se nada da će i u ovoj sezoni dobiti mnogo saveta koji će mu pomoći u daljoj karijeri.

Navikao sam kako na pohvale, tako i kritike žirija. Njihovi komentari su mi mnogo pomogli i nadam se da će tako biti i u ovoj sezoni - rekao je David i za kraj poslao poruku žiriju:
Ostanite takvi kakvi jeste i objektivno ocenite moj izgled i pevanje.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pored Davidovog, gledaćete i nastupe Lene Stamenković, Darije Vračević, Nikole Milenkovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Todora Kitanovićam Teodore Marković, Igora Lazarevića, Ivane Dimkovski i Isidore Mitić, zato ne propustite drugu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 2. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#David Marković

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičar

#Takmičenje

#Televizija Pink

'