AKTUELNO

Nema lepe reči za njega!

Na TV Pink trenutno se uživo emituje emisija "Zadruga - izbacivanje", a gosti Dušice Jakovljević u studiju je podrška nominovanih. Jedna od njih je i Maja, drugarica Marijane Zonjić, koja nije imala lepe reči za Baneta Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kao što je već poznato, Bane Čolak i Marijana Zonjić su dovođeni u vezu, a njena drugarica smatra da je on zapravo taj koji je doprineo tome da se ona nađe u rijalitiju:

Još pred kraj prošlog serijala je bilo ono da je Bane izneo optužbe protiv Marijane i ja je tad nisam ni pitala da li je nešto bilo, jer ga nikad nije pomenula, samo sam rekla "Marijana, moraš se oglasiti, pozovi novinare i iznesi svoju stranu priče". Njemu hvala što je uzeo u usta, možda je i uticao na to što je ona ušla u Zadrugu, zbog čega će se pojesti i on i njegova devojka. On je demantovao tu priču da je bio sa njom a i da li zaista mislite da bi Marijana bila sa Banetom? Ja mislim da mi vidimo jednog papučara, nijedna žena ne voli papučara, svakoj ženi takav muškarac dosadi. On po meni, a i znam Marijanin ukus, on nije njen tip muškarca. Oni su radili zajedno i tako su bili u kontaktu, ja ne znam koja je njegova uloga tu bila i išli su zajedno, na kraju kako je isplivala ta slika, njih četvoro, neko je to smišljeno planirao. Oni su išli na tezgu i to je to - rekla je Marijanina drugarica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJEN OTAC SE BORIO ZA ŽIVOT, A MAJKA NIJE ŽELELA DA JOJ TO SAOPŠTI: Drugarica Marijane Zonjić otkrila kroz kakvu dramu su prošli njeni roditelji dok je ona u ZADRUZI! (VIDEO)

Šta je ona još rekla, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Marijana Zonjić

#Rijaliti Zadruga

'