AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

Danas je dan kada zadrugari idu u kupovinu. Pre odlučivanja ko će spojiti svoje budžete i na taj način sebi olakšati ishranu naredne nedelje došlo je do žučne rasprave. Prošle nedelje svoje honorare su udružili Aleksandra Subotić, David Dragojević, Nemanja Tošić i Dorotea Jovanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Problem je nastao kada je Dorotea tražila od Aleksandre hranu, što je ovu iznerviralo kako uopšte može da je pita jer je i ona učestvovala u toj kupovini. Pritom Subotićeva je spomenula kako je mlada Dorotea pojela većinu hrane, ali i da je dala najmanje novca.

Ja sam ti rekla da uzmeš kad hoćeš, nemoj sada da se igraš sa mnom tako. Sram da te bude, sve si nam pojela. Nas troje smo dali osam hiljada, a ti samo tri. Sram te bilo, pojela si sav musli - vikala je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne mogu da idem da bunarim po tvojim stvarima. Čekaj da kažem ja nešto, pusti me budi parlamentarna malo - rekla je Dorotea, pa je Aleksandra nastavila da priča:
Ja tebi uvek dajem sve, i šampone ti dajem, ti mi sada prebacuješ. Misliš da ti ne bi dali. Ne moraš da moljakaš, ja tražim i dajem. Mi smo ljudi koji ovde živimo. Pristala si da uzmemo hranu zajedno, sram te bilo. Odvratna si, nezahvalna stoko - rekla je Aleksandra, pa joj je Dorotea uzvratila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti više izgledaš kao stoka. Ma hvala lepo, ma ajde beži. Nisam patetična toliko kao ti - rekla je Dorotea, ali se Subotićeva nije smirivala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Dorotea Jovanović

'