AKTUELNO

Pevačici nije pošlo za rukom ni da na plejbek otpeva pesmu kako treba, jer osim što nije mogla da uhvati ritam, Maraja nije uspela ni da pogodi reči.

Pop diva Maraja Keri doživela je potpuni debakl na dočeku Nove godine na Tajms skveru, jer je pred milionskim auditorijumom pevala na plejbek.

I ne samo to. Maraji nije pošlo za rukom ni da na plejbek otpeva pesmu kako treba, jer osim što nije mogla da uhvati ritam, Maraja nije uspela ni da pogodi reči numere.

I dok je na Instagramu dala kratko objašnjenje za debakl godine, njena menadžerka krivca je našla na drugoj strani.

- Sr**a se dešavaju. Želim vam puno sreće i zdravlja u Novoj 2017. godini. Biće me još više na naslovnim stranama u 2017. godini - našalila se pevačica na Instagramu.

Sa druge strane, Marajina menadžerka je optužila voditelja Dika Klarka, u okviru čije emisije je Maraja nastupila, da je namerno sabotirao pevačicin nastup ne bi li podigao gledanost emisije.

Njene slušalice nisu radile, nije mogla da čuje muziku, a niko iz produkcije šoua nije želeo da joj pomogne. I kada im je govorila da nešto nije u redu, oni su je ignorisali. Ne bih joj dala da nastupi da sam znala da će ovako da je sabotiraju. Sve su namerno uradili - rekla je Marajina menadžerka.

Autor: M. K.

#Maraja Keri | Mariah Carey

#pevačica

'