AKTUELNO

Njoj je osim samog takmičenja i atmosfere na snimanjima, najviše nedostajalo druženje sa ostalim učesnicima.

Marinu Stanković upoznali ste u trećoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", a ona se vraća u jubilaroj petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars". Njen prvi nastup gledaćete već ovog petka od 22 časa na TV Pink u poslednjoj emisiji posvećenoj mjuziklu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Dok se njen brat Ljuba Stanković takmičio prošle godine i pobedio, Marina je priželjkivala da se i ona nađe još jednom na sceni "Pinkovih zvezdica".

Previše mi je sve ovo nedostajalo, bukvalno sam sanjala da se vratim na scenu 'Pinkovih zvezdica'. Želim da u ovoj sezoni budem bolja nego u trećoj jer sam tad imala tremu. Sada sam mnogo opuštenija i mnogo mi je drago što samo dobila priliku da se ponovo takmičim. Dok se Ljuba takmičio bila sam, da kažem, ljubomorna jer sam i ja želela da pevam - rekla je iskreno Marina.

Njoj je osim samog takmičenja i atmosfere na snimanjima, najviše nedostajalo druženje sa ostalim učesnicima.

Drugari su mi mnogo nedostajali, drago mi je da smo ponovo na okupu. Družili smo se mi, ali je potpuno drugačiji osećaj kada se družimo na snimanjima - objasnila je Marina.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ova talentovana devojčica je radila na svom glasu u prethodne dve godine, a uskoro bi trebalo da izađe i njena prva pesma.

Uskoro treba da izađe moja pesma 'Da bi se sreli', snimila sam i spot. Prezadovoljna sam pesmom i veoma sam srećna - rekla je Marina.

Njena okolina je bila presrećna što će se ponovo takmičiti, a Marina je srećna jer je dobila priliku da pokaže šta je sve naučila i koliko se promenila u odnosu na prvo učešće.

Svi su mi poželeli sreću. Kao i ja, svi su srećni što sam dobila šansu da se opet takmičim, da pokažem koliko sam napredovala. Predstaviću se u novom svetlu jer sam mnogo toga naučila. Osim pevanja, videćete i ples, ceo scenski nastup. Glas mi se promenio, bolja sam u pevanju. Sve je mnogo drugačije u odnosu na prethodno učešće - rekla je Marina za kraj.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Marininog nastupa, gledaćete i Mateju Vukašinovića, Niku Purić, Ljiljanu Plavšić, Fani Trančevu, Petra Bulatovića, Tatjanu Savatić, Žarka Pribakovića, Saru Simić, Dunju Jeličić, Uroša Stankovića i Antoniju Gigovsku, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 9. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Marina Stanković

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'