AKTUELNO

Fani je već pokazala da osim sjajnog glasa ima i fantastičan osećaj za scenski nastup, zato je presrećna što će se ponovo pojaviti na velikoj sceni.

Šarmantnu Fani Trančevu iz Bugarske publika u regionu upoznala je kroz takmičenje u trećoj i četvrtoj sezoni najgledanijeg dečijeg šou programa "Pinkove zvezdice", a na radost mnogih ona se vraća na scenu i u jubilarnoj petoj sezoni, "Pinkove zvezdice - All Stars". Njen nastup gledaćete u poslednjoj epizodi posvećenoj mjuziklima, večeras od 22 časa na TV Pink.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Fani je već pokazala da osim sjajnog glasa ima i fantastičan osećaj za scenski nastup, zato je presrećna što će se ponovo pojaviti na velikoj sceni.

Osećaj je neverovatan, presrećna sam jer su 'Pinkove zvezdice' moj omiljeni šou program. Obožavam ovu scenu i mnogo mi je drago što sam deo ovakvog takmičenja - rekla je Fani na samom početku i dodala:
Mislim da sada mogu da pokažem bolje pevanje jer sam mnogo vežbala. I, naravno, očekujte dobre scenske nastupe kao i do sada.

Fani smatra da su joj "Pinkove zvezdice" bile jedno značajno iskustvo i da je ponosna na svoje učešće.

Učestvovanje u 'Pinkovim zvezdicama' mi je donelo mnogo prijateljstava, ali i jedno veliku iskustvo i mnogo dobrih saveta koji su mi pomogli da se usavršim - kaže Fani.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Njoj se posebno dopada što su u ovoj sezoni emisije tematske, te se sa velikim žarom sprema za svaki nastup.

Obožavam što su emisije sada tematske jer volim da dobijam zadatke i da osmišljavam ceo nastup. Mnogo je zanimljivije ovako - objašnjava Fani.

Ova talentovana devojčica se nada da će žiri reagovati dobro kad je vidi ponovo na sceni, ali i da će novi članovi žirija, Nataša Bekvalac i Kristina Kockar, biti podjednako oduševljene njenim nastupima.

Ne znam kako će novi članovi žirija reagovati kad me vide, ali nadam se da će biti zadovoljni mojim nastupom - rekla je Fani i za kraj im poručila:
Spremite se, dolazim i počinje šou!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Fani, gledaćete i Mateju Vukašinovića, Niku Purić, Marinu Stanković, Ljiljanu Plavšić, Petra Bulatovića, Tatjanu Savatić, Žarka Pribakovića, Saru Simić, Dunju Jeličić, Uroša Stankovića i Antoniju Gigovsku, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Fani Trančeva

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'