AKTUELNO

Pinkova zvezda iznela svoje mišljenje o ovome.

Tokom "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe između Eleonore Miljković i Aleksandre Subotić koja je istakla da joj je Makendonka rekla da je primetila vibracije između njenog dečka Davida Dragojevića i Ane Korać.

Jelena Krunić je priznala šta je njoj lepa Makedonka rekla, a u diskusiju se uključila i Aleksandra, ali i Aleksa Savić, taletovani mladić za koga je većina zadrugarki istakla da im se dopada.

Bila je polemika za Aleksu i Anu, da se Aleksa sviđa Ani i da je to tačno. Onda mi je Nora rekla da su Mina i Aleksa komentarisali kako se David oseća dobro u Aninom društvu. Pisala mi po nogama njihova imena. Tada mi je rekla zašto Aleksa ukoliko mu se ne sviđa Ana uopšte komentariše da li se Davidu Ana sviđa - otkrila je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Primetio sam da David nešto gleda Anu, bilo je nekoliko situacija. Bilo mi je dosadno i gledao sam - odgovorio je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Ona mi je potvrdila da su ona Mića, pričali na tu temu. Nora mi je rekla da se sklonim dva dana sa strane i da onda vidim kakve oni poglede imaju i kako on flertuje sa njom - rekla je Aleksandra.

Ovo je sve Eleonora negirala, a neki od zadrugara su pomislili da je njoj zapravo sviđa Aleksa i da je zato napravila ovu priču, a svoje mišljenje je javno iznela Marijana Zonjić.

Tebi se sviđa Aleksa, a Aleksi Ana - dala je svoje viđenje Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Nora je tu osoba koja je počela da pravi priče. Moja veza nije ugrožna, jer ja ništa ne radim. Ako ja popričam sa Anom i provedem neko vreme, ne znači da sam zaljubljen u nju. Mislim da je Nora prva počela da spletkari. Njen prvi komentar je da nemam vezu bila bi sa mnom. Upitala me je zašto se nisam poneo prema njoj, kao i prema Ani, tako da mislim da je to razlog njenog spletkarenja - rekao je Aleksa.
Šta, ako sam ja sakrio njenu šolju, ja ću da je ženim, šta - bunio se David.

Foto: TvPink Printscreen

Po svemu sudeći, među zadrugarima kruži mišljenje da je Eleonora zaljubljena u Aleksu i smeta joj što on provodi vreme svirajući gitaru i praveći društvo Ani.

Pročitajte još: HAOS U NAJAVI! David TRAŽIO DA SPAVA SA ANOM KORAĆ U IZOLACIJI, Aleksandri ne bi dozvolio da bude sa njima, ona PREBLEDELA OD MUKE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'