AKTUELNO

Suzana je istakla da je slobodna žena i da može da radi šta god želi.

Zadrugari su večeras gledali video-snimke koje su prethodnih nedelja izazvale veliku pažnju kod milionskog auditorijuma. Ove noći stanarima Bele kuće je emitovan snimak na kome se Bora Santana zagledao u obline svoje cimerke Suzane Perović Blondi.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Sanatana gledao ovoj klip, on je želeo u zemlju da propadne, jer ga je bilo sramota što su svi zadrugari videli njegove poglede upućene Blondi.

Kada je gospođa ušla, ja sam taj dan odlepio, kao da je ne znam šta. Za njene godine ona ozbiljnoizgleda. Kao da nije imala gaćice, ja sam to gledao. Dopalo mi se to. Za njene godine, ona zna da se nosi, svidele su mi se njene grudi, zadnjica, lepa žena - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Svako jutro on meni govori neke lepe stvari i nudi se da bude sa mnom. Bora ima šlif stvarno, ako ostanem ja duže, ne znam... biće... Ja se osećam kao da imam 15 godina i ja volim sebe... Ja sam za ovu varijantu, neka svaka žena izvede svoju decu na pravi put, da od njih napravi ljude, moje je posle šta ću da radim. Muža ne varam, ja sam slobodna žena - rekla je Blondi.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugare je veoma nasmejao ovaj snimak, a Bora i Blondi su bez uzdržavanja govorili o svom odnosu.

Pročitajte još: LUNA NE PRIHVATA TOMINU LJUBAV: Nisam spavala sa muškarcem dugo i neprijatno mi je! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'