AKTUELNO

Ivana ne želi da se bavi Aleksandorm.

Veridba Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića bila je jedan od glavnih događaja prošle sedmice u Beloj kući. Karađorđevoj ćerki Aleksandri Subotić nikako se nije dopao taj događaj i ona je regaovala veoma burno gotovo da je ivici nervnog sloma.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pixabay

Aleksandra je za Ivaninu trudnoću jednom prilikom rekla "Neću da se bavim tuđim lažima", a Ivana, s druge strane, takođe ne želi da se bavi Aleksandrom.

Ne znam ni šta bih rekla na celokupnu situaciju. Ni ne treba da se bavi nama na kraju krajeva. Mi smo tamo bili zbog nas, ne zbog nje. Prvo, ja ne razumem njihov odnos, ali to su njihove privatne stvari i nemam pravo tu da se mešam. Uopšte ne znam da li bi trebalo da menja nešto u odnosu sa njom. On ako misli da treba da pređe preko nekih stvari, onda neka pređe - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana smatra da Aleksandrina reakcija nije normalna za osobu koja je odrasla, a naročito ne kada je u pitanju veridba njenog oca. Takvu scenu njena ćerka Mina Vrbaški, kako ona tvrdi, njoj nikada ne bi priredila.

Mina nikada ne bi tako reagovala, tako reaguje neko ko ima 7-8 godina, a ne neko ko ima 18 godina. Takvo ponašanje je normalno za dete do 10 godina, a ne za nekog ko ima preko 20 godina. Ne želim da razmišljam o razlozima zašto ona tako reaguje, ima oca, pa neka on razmišlja - dodaje Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Karađorđe OGOVARAO ALEKSANDRU DA SE UGOJILA KAO MEČKA, ona se RAŽESTILA, pa priznala: Komentari mog oca su me UNIŠTAVALI PSIHIČKI! (VIDEO)

Karađorđe je ostao u rijalitiju i već joj nedostaje, ali Ivana se nada da će on tamo doći do finala kako bi dokazao svima da ume zaraditi novac.

Naravno da bih volela da ga vidim sad, ali zbog njega samog volela bih da ostane što duže. On je ušao tamo da zaradi novac za sebe da bi prestali da ga prozivaju kako ga svi živi izdržavaju. Sad ima priliku da pokaže da je on možda i drugačiji i da zaradi za sebe i budućnost. Možda mu sad to postane zanimanje pošto kažu da nema zanimanje. Iz tog razloga bih volela da ga vidim u finalu, a ja sam u kući i sve pratim - zaključila je Ivana.

S.S.

#Ivana Vrbaški

'