AKTUELNO

Otvorila dušu za Pink.rs.

David Dragojević i Aleksandra Subotić svakog dana prolaze kroz burne svađe, a Aleksandrino psihičko stanje postaje nepodnošljivo ne samo za Davida već i za ostale ukućane.

Foto: TvPink Printscreen

Ona svom partneru skoro svakog dana prigovara za mnoge stvari koje koje on smatra nebitnim, a Davidovoj majci, Biljani Dragojević, nikako se ne dopada njeno ponašanje, koje ona vidi kao detinjasto i nezrelo.

Jako sam iznenađena jer ne znam Aleksandru ovakvu. Davidu svaka čast na žvcima. Realno gledano, ne znam da li bi neko izdržao. Mislim da se ona ponaša kao neka klinka. Za svaku sitnicu se ljuti, a nema potrebe. Ona treba to da shvati kao igru, zna gde je ušla, šta je potpisala i kako treba da se ponaša - rekla je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Situacija u njihovoj vezi dodatno se zakomplikovala od kada se Ana Korać nabacuje Davidu. Aleksandra sve to vidi kao potencijalnu prevaru, a Biljana tvrdi da nema razloga za to.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD ŽEŠĆA SVAĐA ALEKSANDRE I DAVIDA, on napustio Belu kuću pa URLAO na sav glas: Ja ću odlepiti totalno! (VIDEO)

Ja znam da voli Aleksandru i ona njega. Mislim da neće biti ništa između Ane Korać i njega. Jednostavno on je takav, voli da se šali sa devojkama. Aleksandru to mnogo pogađa, ona verovatno nije navikla na to. David je druželjubiv, voli da se šali, ima dosta društva napolju. Ona nije takva. Što bi se on svađao sa svima, kad može da bude u korektnom odnosu - dodala je Davidova mama.

S. S.

#Biljana Dragojević

'