AKTUELNO

Ivana Španović je po drugi put u svojoj karijeri postala šampionka Evrope na otvorenom, a sedmi put računajući i takmičenja u dvorani.

Tim povodom oglasio se njen suprug Marko Vuleta na svom Instagram profilu.

- Da li tvoja žena zna da leti - postavio je on pitanje na pomenutoj društvenoj mreži uz Ivaninu fotografiju, a njegovu objavu pogledajte klikom OVDE.

Da podsetimo, Vuleta i Španovićeva su bili u vezi dve godine. Fitnes trener Marko Vuleta joj je vratio osmeh na lice nakon kraha desetogodišnje veze sa bivšim partnerom Vladom za koga je i bila verena.

Foto: Tanjug AP/AP Photo/David J. Phillip

Vest o vezi sa Markom osvanula je u medijima u decembru 2019, a tri meseca ranije, u septembru iste godine, Ivana je priznala da je raskinula sa verenikom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je u ljubavi bila 10 godina. Krajem 2019. Španovićeva je potvrdila da je upovila u novu romansu sa Markom.

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana tada za "Srpski telegraf".

Ivana i Marko ne kriju svoju ljubav, a svaki slobodan trenutak koriste za zajednička putovanja. Koliko je srećna i zaljubljena Ivana pokazuje i tako što neretko deli zajedničke fotografije sa Markom. Marko je fitnes instruktor koji je veoma aktivan na društvenim mrežama i prati ga skoro 70 hiljada ljudi. On često objavljuje svoje fotografije sa treninga, baš kao i njegova verenica. Na profilu mu stoji da je profesor sporta i nutricionista, osim što je personalni trener.Par se verio u septembru pretprošle godine, a venčao u septembru prošle godine.

Autor: M.K.