AKTUELNO

Grmeće srpske pesme u Kataru, a Mozzart avion te vodi na spektakl kojem žele da prisustvuju milioni ljudi

Nema ko vam ovog jutra neće prokomentarisati da fudbalska reprezentacija ove države nikada nije igrala ovako dobro u kontinuitetu kao u ovom periodu, kada je predvodi Dragan Stojković Piksi, čovek koji je sve okrenuo naopačke i od Orlova napravio svetsku silu!

Posle ONE velike pobede u Lisabonu, pala je i Norveška sa sve Halandom, Srbija je izborila plasman u elitnu grupu Lige nacija, pa se Svetsko prvenstvo iščekuje s nikad većim nestrpljenjem. Jer - ova Srbija može mnogo!

A na Mundijalu moćna Srbija u prvom meču ide na Brazil. Biće to ozbiljan fudbalski spektakl u kojem je sve moguće.

Foto: Promo

Da priča dobije još više na ekskluzivitetu pobrinuo se žreb za SP koji je ovaj meč, zakazan za 24. novembar, „smestio“ na jedan od najlepših i najmodernijih sportskih objekata na planeti, Lusail stadion, gde će biti odigrao i finale ovogodišnjeg Mundijala.

Pogledajte kvote za meč Brazil - Srbija

Interesovanje za ovaj meč je sve veće, ovde možete pročitati kako možete doći do Katara i koliko bi to moglo da vas košta, a možete izabrati i drugu, mnogo jeftiniju taktiku - da se na spektaklu kojem žele da prisustvuju milioni nađete za samo 50 dinara.

Da biste se ukrcali u Mozzart avion koji će 24. novembra krenuti iz Beograda ka Dohi dovoljno je da igrate tikete u Mozzartu, a SVAKI DAN JEDAN IGRAČ dobija ovo putovanje iz snova i ulaznicu za meč Brazil - Srbija. I to igrač koji tog dana ima tiket s najvećom pogođenom kvotom. Dosad je 88 ljudi iskoristilo tu priliku, a u avionu je ostalo još 34 mesta koja možete da rezervišete do 31. oktobra, dokad traje takmičenje „Pogodi najveću kvotu“. Više pročitajte OVDE.

Neki od putnika za Dohu su Nenad Eror iz Subotice, Veljko Stanković iz Vladičinog Hana, Darko Radosavljević iz Kraljeva… a klikom na njihova imena možete pročitati na koji način su uspeli da se ukrcaju u Mozzart avion.

Srbija zove!

Budi pobednik.